שעות פעילות סניף ירושלים המטפל באתר 
 בוקר א-ב-ד-ה  10:00 עד 18:00 רצוף 
יום ג 10:00 עד 15:00 רצוף יום ו 10:00 עד 12:00


 

עגלת הקניות שלי:

0 פריטים 0.00 ₪
עגלת הקניות שלך ריקה עדיין

Click on above image to view full picture

תמונות נוספות

מכשיר להכנת בלינצ´ס (קרפ) NOV 126 NOVO כולל מתכונים

סקירה מהירה

שנה אחריות ע"י יבואן רשמי                                                                                                            



המחבת המיוחדת להכנת קרפ צרפתי, בלינצ'סים או מופלטות,

כוללת משטח בקוטר 20 ס"מ מצופה בחומר מונע הידבקות, 

ידית אחידה קרה ותרמוסטט שיאפשר לכם לחסוך באנרגיה. 

המחבת המהנה הזה מגיעה הספק של 750W ותוכלו לבחור לכם חגיגה קולינארית משלכם.

ניתן למצוא מתכונים למופלטה ,ולבלינצס בתחתית העמוד או בפרטים נוספים .


זמינות: במלאי

מחיר רגיל: 270.00 ₪

מחיר מבצע: 195.00 ₪


או
צור קשר לגבי מוצר זה

פרטים

 

מחבת קרפ צרפתי לבלינצ'סים ומופלטות

המחבת המיוחדת להכנת קרפ צרפתי, בלינצ'סים או מופלטות,
כוללת משטח בקוטר 20 ס"מ מצופה בחומר מונע הידבקות,
ידית אחידה קרה ותרמוסטט שיאפשר לכם לחסוך באנרגיה.
המחבת המהנה הזה מגיעה הספק של 750W ותוכלו לבחור לכם חגיגה קולינארית משלכם.

  • תרמוסטט
  • חסכון באנרגיה
  • ציפוי למניעת הדבקות
  • ידית קרה
  • נורית חיווי למצב פועל ומוכן
  • מידות: 20 ס"מ
  • הספק : 750 וואט

    מתכון למופלטה מרוקאית אסלית :
    מצרכים: (כ 40 י"ח )
    1 קילו קמח 
    2 כפות סוכר 
    1 כפית מלח 
    בין 2 ל 2 וחצי כוסות מים פושרים 
    שמן לפתיחת הבצק 
    אופן ההכנה :
    לשים לבצק אחיד 
    מחלקים את הבצק לכדורים כל כדור לטבול בשמן ולפתוח לדקות מירבית בעזרת הידיים 
    להניח על המשטח כ 3 דקות כל צד 
    להגיש חם עם חמאה ודבש או ריבה או שוקלד למריחה  בתאבון !!!

    מתכון לבלינצ'ס
    מצרכים:

    חצי ק"ג קמח
    2 כוסות חלב
    2 כוסות מים
    8 ביצים
    2 כפות שמן 
    2 כפות קרנפלור 
    2 כפיות סוכר 
    קורט מלח 
    אופן ההכנה :
    מקציפים את הנוזלים יחד ובהדרגה להוסיף את המצרים היבשים עד לקבלת בלילה אחידה
    מלית גבינה (מתוק )
    500 גרם גבינה 
    5 כפות פודיג וניל
    גרידה מלימון אחד 
    סוכר לפי הטעם 
    מלית פטריות 
    1 בצל גדול 
    18 פטריות טריות או 1 קופסת שימורים 
    2 כפות אבקת מרק פטריות 
    חצי מיכל שמנת מתוקה 
    מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט לפי הטעם 
    אופן ההכנה 
    קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה 
    חותכים את הפטריות ומוספים 
    מוסיפים את המרק פטריות ומערבבים תוך טיגון קל 
    מוסיפים שמנת מתוקה ומבשלים כ 5 דקות 
    מתבלים במלח פילפל ואגוז מסקט לפי הטעם 

חזרו אלי בקשר למוצר זה

  • רענן

* שדות חובה



תגיות המוצר

השתמש ברווחים על מנת להפריד בין התגיות. השתמש בגרשיים בודדות (') לביטוים.

/google-site-verification: googlec6f98689f1c5f649.html