שעות פעילות סניף ירושלים המטפל באתר 
 בוקר א-ב-ד-ה  10:00 עד 18:00 רצוף 
יום ג 10:00 עד 15:00 רצוף יום ו 10:00 עד 12:00


 

עגלת הקניות שלי:

0 פריטים 0.00 ₪
עגלת הקניות שלך ריקה עדיין

Click on above image to view full picture

תמונות נוספות

מכשיר פנקייק/חביתיות SL3401 SOL

סקירה מהירה



SL3401 SOL

מכשיר להכנת קרפ , מופלטות , ולאפות ,

גוף חיומום חזק 1400 וואט 

טרמוסטט לכיון רמות החום 


זמינות: במלאי

מחיר רגיל: 500.00 ₪

מחיר מבצע: 369.00 ₪


או
צור קשר לגבי מוצר זה

פרטים

מכשיר להכנת קרפ ,בלינצ'ס ,מופלטות , ולאפות .ועוד....

תכונות המוצר

המכשיר מגיע עם משטח חלק מיוחד להכנת קרפ , מופלטות ,לאפות ועוד .
אביזר עץ לפיזור אחיד של הבלילה על משטח ההכנה.
וכף עץ ייחודית להפיכה, קיפול והוצאה של הקרפ.
מכשיר ביתי להכנת קרפ צרפתי ממש כמו במסעדות.
משטח הכנה עגול ותחום למניעת נזילות הבלילה.
גוף חימום המספק פיזור חום אחיד בכל שטח ההכנה.
נורת ביקורת ונורת מצב מוכן.
תרמוסטט לכיוון רמת החום הרצויה.
מבטיח תוצאות נהדרות וטעמים עשירים.
עשוי טפלון ייחודי בלתי דביק.
קל ונוח לשימוש והפעלה

מפרט טכני
הספק: 1400 [W]
מידות המוצר: 
רוחב 31 ס"מ 
אורך: 33 ס"מ 
גובה: 6.5 ס"מ
אורך כבל ההזנה: 75 ס"מ

מתכון להכנת קרפ מעולה 
מצרכים:
1 כוס קמח 
1 כוס חלב
2 ביצים
1 סוכר וניל 
1 כף שמן 
2 כפות מים 
אופן ההכנה:
לערבב הכול לבלילה חלקה 
לחמם את המכשיר למזוג ולפזר בעזרת מקל העץ .כמתחיל להתייצב להפוך לצד השני ,למרוח מה שרוצים לקפל ולהגיש חם 
בתאבון !!!

מתכונים להכנת פנקיק 
מתכון ראשון 
מצרכים:
2 כוסות קמח 
2 כפיות אבקת אפיה 
2 כפיות סוכר 
חצי כפית מלח 
4 ביצים 
2 כוסות חלב 
50 גרם חמאה 
1 תמצית וניל 
אופן ההכנה :
מערבבים בקערה את המוצרים היבשים ומסיפים טת המוצרים הרטובים עד לקבלת בלילה חלקה 
מרכיבים את המשטח עם השקעים ויצקים לשקעים בעזרת המצקת הופכים בעזרת המרית
בתאבון !!!
מתכון שני 
1 ורבע כוסות קמח 
1 כף אבקת אפיה 
1 כף סוכר 
חצי כפית מלח
1 ביצה 
1 כוס חלב 
2 כפות שמן 
אופן ההכנה :
מערבבים בקערה את המוצרים היבשים ומסיפים טת המוצרים הרטובים עד לקבלת בלילה חלקה 
מרכיבים את המשטח עם השקעים ויצקים לשקעים בעזרת המצקת הופכים בעזרת המרית
בתאבון !!!
מתכון למופלטה מרוקאית אסלית :
מצרכים: (כ 40 י"ח )
1 קילו קמח 
2 כפות סוכר 
1 כפית מלח 
בין 2 ל 2 וחצי כוסות מים פושרים 
שמן לפתיחת הבצק 
אופן ההכנה :
לשים לבצק אחיד 
מחלקים את הבצק לכדורים כל כדור לטבול בשמן ולפתוח לדקות מירבית בעזרת הידיים 
להניח על המשטח כ 3 דקות כל צד 
להגיש חם עם חמאה ודבש או ריבה או שוקלד למריחה  בתאבון !!!

מתכון לבלינצ'ס
מצרכים:

חצי ק"ג קמח
2 כוסות חלב
2 כוסות מים
8 ביצים
2 כפות שמן 
2 כפות קרנפלור 
2 כפיות סוכר 
קורט מלח 
אופן ההכנה :
מקציפים את הנוזלים יחד ובהדרגה להוסיף את המצרים היבשים 
מלית גבינה (מתוק )
500 גרם גבינה 
5 כפות פודיג וניל
גרידה מלימון אחד 
סוכר לפי הטעם 
מלית פטריות 
1 בצל גדול 
18 פטריות טריות או 1 קופסת שימורים 
2 כפות אבקת מרק פטריות 
חצי מיכל שמנת מתוקה 
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט לפי הטעם 
אופן ההכנה 
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה 
חותכים את הפטריות ומוספים 
מוסיפים את המרק פטריות ומערבבים תוך טיגון קל 
מוסיפים שמנת מתוקה ומבשלים כ 5 דקות 
מתבלים במלח פילפל ואגוז מסקט לפי הטעם 

בקרוב !!!  .ולפיתות ערקיות (לאפות) אש תנור

חזרו אלי בקשר למוצר זה

  • רענן

* שדות חובה



תגיות המוצר

השתמש ברווחים על מנת להפריד בין התגיות. השתמש בגרשיים בודדות (') לביטוים.

/google-site-verification: googlec6f98689f1c5f649.html